Тепърва започват големите намаления в цяла Европа. Тези за Черния петък

...
Тепърва започват големите намаления в цяла Европа. Тези за Черния петък
Коментари Харесай

Кои са най-добрите места за шопинг в Европа

Тепърва стартират огромните понижения в цяла Европа. Тези за Черния петък наближават, а следват дълго чаканите коледни понижения. Кои обаче са най-хубавите дестинации за извършване на покупки в Европа? Представяме Ви няколко положителни хрумвания къде може да се насладите на обичаните понижения.

Лондон, Англия

Лондон е една от най-големите столици на модата в Европа, ще намерите най-големите марки, както и дизайнерски творения. Зимните разпродажби към този момент стартират в деня след Коледа. От 26 декември доникъде на януари.

Милано, Италия

В Милано и в близост ще намерите някои страхотни магазини и аутлети като аутлета на фабриката Dolce & Gabbana (Via Rossini 70, Legnano, Милано). Невероятно извършване на покупки за всеки усет и портмоне, на място, където дизайнът и модата са вкъщи си. Зимни разпродажби стартират от 7 януари и не престават 30 дни. 

Лисабон, Португалия

Напуснете центъра на града и отидете до същинските магазини, където вървят португалците. Открийте аутлетите към Лисабон, с цел да извършите същински преференциални покупко-продажби. Дрехите, създадени в Португалия, са доста положителни и постоянно са доста по-евтини. Ще намерите всички съществени марки на по-ниски цени. Зимни разпродажби са от 7 януари до 28 февруари.

Мадрид, Испания

Пазарувайте със жанр в квартал Salesas. Това, което прави Salesas специфичен, са неговите мултибрандови търговци на дребно, както и испанските и интернационалните бутици – Yube, Nice Things, NAC, които се подреждат по улиците му. За облекло в градски жанр се насочете към Baccana, Elsa или Monoplaza, където купувачите могат да намерят всевъзможни продукти, от спортно и всекидневно облекло до елегантни и изискани дрехи. Зимни разпродажби са от 7 януари до 7 март.

Париж, Франция

Галерии Лафайет и Шанз-Елизе. Символ на френския жанр на живот, Galeries Lafayette предлага жива и многообразна мода. Универсалният магазин на Boulevard Haussmann съумява да събере най-хубавите творения в 70 000 m², ситуирани в 3 здания, и предлага неповторимо извършване на покупки на своите гости. Влезте в най-големия повсеместен магазин в света. Зимни разпродажби са от началото на януари доникъде на февруари.

Истанбул, Турция

Търговски център Kanyon. В Истанбул има десетки търговски центрове, Forum Istanbul, Metrocity, Akmerkez, Istinye Park, с изключение на пасажите, пазарите и оживената комерсиална улица Istiklal Caddesi. Един от тях обаче е изключително незабравим поради неповторимата си архитектура. Това е комерсиалният център Kanyon, открит през 2006 година и ситуиран на спирка на метрото Levent, написа europeanbestdestinations. Ръководители от прилежащи офиси обядват там и има няколко равнища от шикозни бутици, с цел да задоволят пристрастеността към модата. Архитектурата на мола, която има формата на каньон, откъдето идва и името му Kanyon, е извънредно сполучлива. Няма закрепени дати за продажби в Турция. Зимни разпродажби: декември-януари.

Барселона, Испания

Барселона е красива, сантиментална, съвременна и приказна. Това е парадайс за феновете на шопинга и даже през зимата има слънчеви дни. Зимните разпродажби са от 7 януари до началото на март.

Берлин, Германия

Фридрихщрасе в Берлин - Елегантен и вселенски свят на извършване на покупки, включващ интернационална дизайнерска мода, водещи авангардни дизайнери, IT-лейбъли и млада модерна мода, аксесоари, козметика, бижута, книги, изкуство, цветя и интериорен дизайн. В Германия няма съответни дати за продажби. Зимни разпродажби: края на януари.

Брюксел, Белгия

Пазаруването в Брюксел е обвързвано напълно с мода и дизайн. От долната част на града (резерват на извънредни дизайнери и бутици), чак до височините на столицата, където акцентът е подложен върху лукса от близо и надалеч, без да забравяме кварталите, които са дом на огромните вериги, има нещо за всеки усет и портмоне. Зимни разпродажби: от 2 януари до 31 януари.

Амстердам, Холандия

Търговски център Bijenkorf и към язовира (центъра на града). Компактният размер на историческия център на Амстердам е единствено една от многото аргументи, заради които той е идеална дестинация за извършване на покупки. Няма съответни дати за продажби в Холандия. Зимни разпродажби: през януари.

Looking towards the De Bijenkorf from the Dam in
— Amsterdam Explorer (@Amsterdamexplor)
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР